www.szekelyszerszam.hu

„ A mi dolgunk nem egyéb, mint úgy bánni a vevővel, hogy az hasznos legyen mind neki, mind pedig saját magunknak.” - Leon Leonwood Bean 1872-1967

Értékesítés

Nyomtatás

 

Vállalkozásunk a 2012-es évtől kezdődően szerszámok értékesítésével bővítette tevékenységi körét. Az értékesítésre szánt szerszámok tekintetében csak kiváló, ipari felhasználásra tervezett, innovativ gyártók által előállított gépeket kínálunk Ügyfeleink számára. Termékpalettánk kizárólag ipari felhasználásra gyártott csőszerelő szerszámokat, illetve a csővezeték rendszerek rögzítéstechnikai kiépítéséhez szükséges elektromos kéziszerszámokat és tartozékokat tartalmazza.

 

 

Műanyaghegesztők aranykönyve

A SzékelySzerszám Kft.-nél is megvásárolható, Tapody Sándor - Illés Zoltán - Illés Gábor szerző hármas munkája, a Műanyaghegesztők aranykönyve című kiadvány, mely alapos elméleti és gyakorlati bemutatást nyújt az olvasónak a műanyaghegesztési technológiákról, hegesztési eljárásokról, a szerszámok megfelelő használatáról.

Véleményünk szerint, a műanyagcső rendszerek építésével, szerelésével foglalkozó kivitelezők elengedhetetlen kiadványa.

 

Megrendelhető elérhetőségeinken, illetve személyesen átvehető telephelyünkön. (Postai úton történő megrendelés esetén a szállítási költség nettó 1.500 Ft).

SzékelySzerszám Kft.

 

Elérhetőség

Cégnév: SzékelySzerszám Kft.
Cím: 2330 Dunaharaszti Knézich utca 22.
Telefon: +36 (20) 417-11-10, +36 (20) 417-11-20
E-mail: info@szekelyszerszam.hu
Nyitva tartás: Hétfőtől-Csütrötökig: 8:00 - 17:00, Pénteken: 8:00 - 15:00

©Copyright 2020. SzékelySzerszám Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva.