www.szekelyszerszam.hu

„ A mi dolgunk nem egyéb, mint úgy bánni a vevővel, hogy az hasznos legyen mind neki, mind pedig saját magunknak.” - Leon Leonwood Bean 1872-1967

Karbantartás

Nyomtatás

 

Az alábbi menüpontban nagy értékű csőszerelő gépek karbantártási hiányából adódó felújítási munkáinkról tájékozódhatnak. Elsősorban műanyagcső-hegesztő gépek felújításával foglalkozunk, de vállaljunk egyéb csőszerelő gépek felújítását is. A munkálatok elkezdése előtt minden esetben felmérjük a teljes munkafolyamat költségeit, melyről árajánlatot készítünk, és tapasztalatainkat megosztva a megrendelővel együtt értékeljük a felújítás gazdaságos kivitelezhetőségét.

 

 

 

A karbantartásról

Tapasztalataink alapján, a mai rohanó világunkban kevés szerepet kap az értékmegőrzés fogalma. Magas összegekért beszerzett szerszámainkat csak használjuk, használjuk, és csak akkor érezzük azok hiányát, amikor egyik pillanatról a másikra nem működnek megfelelően, a legfontosabb munkafázisban nem tudunk velük dolgozni. Ekkor gyorsan alacsony költségen szeretnénk megjavíttatni, ami általában nem sikerül, mivel a javíttatás vagy gyors, de nem gazdaságos, vagy ugyan kevesebb szerviz költséget jelent, de olyan hosszú a javítási idő, hogy nincs időnk kivárni azt. Mivel a munkát, a projektet be kell fejezni, kénytelenek vagyunk valamely konstrukciót kiválasztani vagy új szerszámot vásárolni. A karbantartás e kellemetlen helyzetek elkerülését hivatott megoldani, minimálisra csökkenteni. A szerszámhasználat gyakoriságától függően szánjunk időt arra, hogy szerszámainkat rendszeresen átvizsgáltassuk, ellenőriztessük, hogy a következő munkát nyugodt szívvel kezdhessük el. Az alábbi képeken a teljesség igénye nélkül megtekinthetők a cégünk által felújított szerszámok.

 

 

 

SzékelySzerszám Kft. által felújított szerszámok

Elérhetőség

Cégnév: SzékelySzerszám Kft.
Cím: 2330 Dunaharaszti Knézich utca 22.
Telefon: +36 (20) 417-11-10, +36 (20) 417-11-20
E-mail: info@szekelyszerszam.hu
Nyitva tartás: Hétfőtől-Csütrötökig: 8:00 - 17:00, Pénteken: 8:00 - 15:00

©Copyright 2020. SzékelySzerszám Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva.