Szerviz

Vállalkozásunk kiemelt tevékenysége közé tartozik gép javítási szolgáltatásunk, ezen belül az épületgépészeti szerelések során használt gépek, szerszámok szervizelésének munkálatai, melyre az elmúlt 10 év során specializálódtan szakosodtunk.

Márkaszerviz szolgáltatásunk körében, mely magába foglalja a garancia időn belüli és a garancia időn túli szerviz szolgáltatás nyújtását Dytron, Geberit, Hürner, Novopress, Rems gyártmányú gépek javításának ügyében keressenek bizalommal. Ezen felül, mely márka az épületgépészethez szorosan nem kapcsolódik, de megtisztelő kihívás számunkra a gyártó elektromos, akkumulátoros gépek terén tett fejlesztéseivel, s ez a mi szakmai tudásunkba, tevékenységünkbe beleillik, STIHL gyártmányú elektromos és benzinüzemű gépek javítását is teljes körüen ellátjuk.

Ezen kívül vállaljuk a garanciális időn túli gépek esetében Rehau (kivétel Rautool A-light/A-One/A5/Xpand-QC/Xpand-Big) Ridgid, Ritmo, Rothenberger (kivétel présgépek, csővizsgáló kamerák, bizonyos műanyagcső-hegesztő gép típusok) szakszerű javítását.

Továbbá műanyagcső-hegesztő gépek teflonozott felületeinek felújítását, a teljes szétszereléstől a teflon réteg újrafelvitelén keresztül az összeszerelésig, tesztelésig.

Amennyiben nincs módja személyesen bejönni hozzánk, abban az esetben kérjük töltse ki az alábbi szerviz bejelentő nyomtatvány. Itt lehetősége van arra is, hogy megrendelje gépe futárszolgálattal történő beszállítását szervizünkbe. Önnek csak a gépet kell biztonságosan becsomagolni, a többit munkatársaink intézik. A beszállítás költsége ebben az esetben pontosan nem meghatározható, a gép becsomagolt állapotában mért súlyától függ, pl. a leggyakoribb súly 3-5kg közötti, ennek a szállítási díja nettó 2.490 Ft, a külső helyszínen történő árufelvét nettó összege 1.990 Ft.

FONTOS! Futárszolgálatos beszállítási szolgáltatásunk 40 kg súlyig terjedő szerszámok esetében vehető igénybe, az ennél nagyobb súlyú szerszámok esetében csak személyes behozatal lehetséges!

Szerviz bejelentő